Baby

Hem  Baby

Babykläder i 100% cashmere

Vårt utbud av babykläder låter er klä er baby från topp till tå i mjuk och skön cashmere. Våra babykläder består av 100% A-Kashmir vilket är den högsta kvaliteten av cashmere som går att få tag på. Det betyder att materialet är helt naturligt och något ni absolut vill klä er bebis i. Se gärna vår process om det cashmere vi använder i våra kläder

Babymössa & vantar 

Se till att ha en mössa och ett par vantar i cashmere redo för er bebis när vädret blir kallare. Det är en perfekt om ni ska ut på en promenad, då gör ni det både varmt och mjukt för er baby.

Byxor till baby

Ett par byxor i cashmere till er baby är ett plagg ni kommer älska. Det höjer komforten för er bebis till nästa nivå. Byxorna är designade för att ha en tajtare passform, vilket gör att byxorna sitter på plats även om er bebis rör på sig.

Baby-hoodie

Vår stickade cashmerehoodie för bebisar är ett omtyckt plagg från våra kunder. Perfekt att ge bort som present till ett par nyblivna föräldrar, eller varför inte något att skämma bort er egen bebis med. Med 100% av den högsta kvalitetens cashmere blir tröjan otroligt mjuk och behaglig för er bebis att ha på sig. Vår hoodie kommer i lugna, fina färger samt med små söta öron på luvan.

Barnkläder

Letar ni även efter kläder till dem lite äldre barnen så har vi fina barnkläder i cashmere till barn i åldern 4-9år