Koftor

Hem  Herr Koftor

Herrkoftor i cashmere

Det är svårt att hitta ett tillfälle då en kofta inte gör sig bra. Våra herrkoftor hittar du i stilrent mode med lugna färger, för att din kofta alltid ska funka och matcha med resten av din outfit. En kofta är ett oerhört bra plagg att ha i sin garderob då det funkar året om. Något du kan dra på dig på sommarkvällen, eller som extra lager under vintern. Ta väl hand om din kofta genom att läsa vår guide om hur du bäst vårdar dina cashmerekläder.

Koftor för herrar som andas

Vi vet att många män är varma av sig, med vår A-kashmir underlättar vi ert problem. A-kashmir är ett material som andas och låter kroppen göra av med överflödig värme tack vare att materialet andas. Läs mer om vårt material och hur det fungerar.  Detta möjliggör att du kan använda din kofta året om. Materialet andas när du är varm samtidigt som det värmer under kallare perioder.

Missa inte våra nya koftor

Vi släpper nyheter med jämna mellanrum, missa inte våra nya koftor och övriga nyheter. Du kan även signa upp dig på vårt nyhetsbrev, då missar du aldrig våra senaste släpp.

Även tröjor & byxor

Se även våra herrtröjor i cashmere om du är ute efter en tröja, eller våra byxor för att komplettera din kofta.