Koftor

Hem  Dam Koftor

Cashmerekoftor för kvinnor

En cashmerekofta är något vi tycker passar i alla kvinnors garderob. En fin kofta kan bidra till nästan vilken outfit som helst. 

Våra cashmerekoftor går att använda hela året. Under vintern kan din kofta vara precis lagom att ha inomhus eller under jackan som ett värmande lager. Eftersom koftan består av A-kashmir går koftan att använda precis lika mycket under sommaren, då materialet reglerar sig efter din kroppstemperatur.

En modell för alla

Våra koftor finns i flera utförande. Du kan hitta cashmerekoftorna i olika längd, passform samt stickningar - allt för att du ska hitta en modell som passar just din stil och smak.
Varje säsong erbjuder vi koftor i nya modeller och färger. Koftorna finns alltid i storlekarna S, M, L och XL. Om du är osäker kring vilken storlek på koftan som passar dig så hänvisar vi dig till vår storleksguide.

Matcha med en kjol eller ett par byxor

Höj komforten ytterligare och matcha din kofta med en av våra stilrena kjolar. Du kan även matcha koftan med ett par cashmerebyxor för att verkligen säkra upp myskvällen. Precis som koftor är tröjor perfekta plagg att ha i garderoben. Se vårt utbud av kashmirtröjor.