Koftor

Hem  Dam Koftor

Cashmerekoftor för kvinnor

En cashmerekofta är något vi tycker passar i alla kvinnors garderob. En fin kofta kan bidra till nästan vilken outfit som helst. 

Våra cashmerekoftor går att använda hela året. Under vintern kan din kofta vara precis lagom att ha inomhus, eller under jackan som ett värmande lager. Eftersom koftan består av A-kashmir går koftan även att använda precis lika mycket under sommaren, då materialet blir luftigt och låter din kropp andas. 

En modell för alla
Våra koftor finns i flera utförande. Du kan hitta cashmerekoftorna i olika längd, passform samt stickningar - allt för att du ska hitta en modell som passar just din stil och smak.
Tycker du hellre om knytningar än knäppningar så har vi koftor även i den modellen.

Flera storlekar och färger
Givetvis kan du utöver modell hitta våra koftor i flera storlekar och färger. Koftorna finns i storlek S, M, L och XL. Om du är osäker kring vilken storlek på koftan som passar dig så hänvisar vi dig till vår storleksguide. Våra koftor i cashmere finns i flera färger. Några av våra populäraste färger på koftor är vit, ljusgrå och brun. Om du är ute efter andra färger så har vi t.ex. Även Beige, Rosa och Sandfärgade koftor.

Matcha med en kjol eller ett par byxor
Höj komforten ytterligare och matcha din kofta med en av våra stilrena kjolar. Du kan även matcha koftan med ett par cashmerebyxor för att verkligen säkra upp myskvällen.