Nederdelar

Hem  Dam Nederdelar

Till varje överdel krävs en en nederdel. Vi har både byxor och kjolar i cashmere, matcha det till din favorittröja eller kofta så har du skapat ett lyxigt cashmereset att kunna bära under året.
Från att tidigare endast erbjuda byxor så har vi utökat vårt sortiment med många stickade kjolar, i 100% cashmere. Våra kjolar har snabbt blivit en favorit och är mycket omtycka av våra kunder.

Cashmerekjolar
Alla våra kjolar är stickade med A-Kashmir, vilket betyder att din kjol blir otroligt mjuk men även ett hållbart plagg som är skapat på kvalite. Våra kjolar är allt från längre och a-linjeformade till tajtare och figursydda. Variera din kjol bär den till en vit skjorta på kontoret eller en vanlig t-shirt för en mer avslappnad look. Oavsett hur du väljer att använda och matcha din kjol så är våra cashmerekjolar ett plagg som står för komfort och modern skandinaviskt mode.

Cashmerebyxor & leggings
Byxor är en annan favorit och bjuder in dig till avkopplande dagar i hemmet.
Vi har både byxor och leggings i cashmere. Sätt ihop byxorna till ditt eget set med dina genom att matcha med en tröja eller kofta, och låt ditt set följa med på årets alla semestrar och härliga myskvällar.