Ponchos

Hem  Dam Ponchos

Ponchos i 100% cashmere

Ponchos är ett favoritplagg hos många och är ett plagg som aldrig går ur trend. En poncho kan fylla många syften, men framförallt så är en våra poncho klassiska och otroligt mjuka.

En cashmereponcho behövs alltid
Charmen med en poncho är att den alltid fyller ett syfte. Under kallare dagar kan en poncho enkelt dras över jackan, för att ge dig ett extra lager av värme. Samtidigt kan du byta ut jackan mot en poncho när dagarna och säsongen blir varmare. Ponchon tar du enkelt med i en väska, så slipper du klä dig antingen för varmt eller för kallt när du går hemifrån.

“One size”
Våra cashmereponchos kommer i endast en storlek, One Size, vilket betyder att våra ponchos passar oavsett passform. Det gör att dem är tacksamma att ge bort som present till nära och kära.

100% Cashmere
Våra ponchos består dessutom av 100% A-kashmir, vilket betyder att ponchon inte bara är snygg utan fantastiskt skön att bära.

Öppen eller stängd modell
Vi har både öppna och stängda modeller av ponchos, allt för att du ska hitta en cashmereponcho som du gillar.

Flera färger av ponchos
Du hittar våra ponchos i en rad olika färger. Vi försöker alltid erbjuda pocnho i våra lugna skandinaviska färger som, ljusgrå, vit, sand och beige.. Är du ute efter mörka ponchos rekommenderar vi våra ponchos i mörkgrå, svart och bruna nyanser.

Cashmereponchos för damer
Designen på våra ponchos utvecklas löpande allt eftersom vi släpper nya kollektioner , vilket är viktigt för oss då vi alltid vill kunna erbjuda kvinnor moderna och snygga ponchos.

Cashmerekläder
Ponchos är en av vår mest omtyckta produkt. Men vi säljer även tröjor, koftor och klänningar i cashmere, som vi tror du kan tycka om lika mycket.