Tröjor

Hem  Dam Tröjor

Tröjor i 100% kashmir

Cashmeretröjor från Davida med enkel och stilren skandinavisk design. En cashmeretröja är verkligen en investering i garderoben. En lyxig cashmeretröja kan räddar vilken dag som helst.

Cashmeretröjor i olika färger

Vi erbjuder tröjor i flera olika färger. Vi erbjuder nya kollektioner varje säsong och levererar alltid nya härliga färger. Säsongsfärger kommer och går men vi har nästan alltid kvar våra basfärger, såsom svart, ljusgrå och beige.

Välj din modell av kashmirtröja

Vi har alla olika tycke och smak, därför vill vi att du ska kunna hitta en tröja som passar just din stil. Våra olika modeller av tröjor i kashmir skiljer sig både på sättet dem är stickade, men även på halsringen och den övergripande designen.

Både kortärmade och långärmade kashmirtröjor

I vårt stora utbud av tröjor finns givetvis både kortärmade och långärmade modeller av cashmirtröjor. En kortärmad tröja för sommarkvällen eller en långärmad tröja att ha under vinterjackan. Det finns oändligt många andväningsområden och en cashmirtröja går utmärkt att använda under årets alla månader.

Cashmeretröjor i flera storlekar

Våra cashmeretröjor finns att hitta i storlek S, M, L och XL. Kunder som köper våra tröjor köper gärna även en kjol att matcha med och får därmed ett lyxigt och klassiskt set att känna sig fin i. Se våra kjolar i cashmere, och skapa ditt eget set.

FILTRERA Laddar...
Storlek:  
Färg:  
Pris: