Tröjor

Hem  Dam Tröjor

Cashmeretröjor
Cashmertröjor från Davida med enkel och stilren skandinavisk design. En cashmeretröja från oss är en investering i din garderob. Med våra tröjor har du alltid en ett plagg som räddar vilken dag som helst.

Cashmeretröjor i olika färger
Våra tröjor går att hitta i flera olika färger. Vi tar löpande fram nya kollektioner av tröjor vilket betyder att färgerna som våra tröjor erbjuds i, kan ändras. Våra tröjor går dock att nästan alltid hitta i basfärger, så att du alltid kan få tag på svarta, vita, bruna eller grå cashmertröjor.

Välj din modell av cashmeretröja
Vi har alla olika stil och smak, därför vill vi att du ska kunna hitta en tröja som passar just din smak. Våra olika modeller av tröjor i cashmere skiljer sig både på sättet dem är stickade, men även på halsringen och den övergripande designen.

Både kortärmade och långärmade cashmertröjor
Vårt stora utbud av tröjor betyder det givetvis att både kortärmade och långärmade modeller av cashmeretröjor finns att hitta hos oss. En kortärmad tröja för sommarkvällen och en långärmad tröja att ha under vinterjackan, det finns onekligen många scenario då våra tröjor kommer väl till hands.

Cashmeretröjor i flera storlekar
Våra cashmeretröjor finns att hitta i storlek S, M, L och XL.

Matcha med en kjol
Kunder som köper våra tröjor köper ofta även en kjol att matcha med, och får ett set som dem kan lita på. Se våra kjolar i cashmere, och skapa ditt eget set.

Totalt 20 poster
Sida 1 av 2
1 2