Tröjor

Hem  Herr Tröjor

Herrtröjor i 100% cashmere

Här hittar ni vårt utbud av cashmeretröjor, bestående av 100% A-Kashmir. A-Kashmir är den högsta kvaliteten av cashmere och vi är stolt över att kunna erbjuda detta till våra kunder. Vi bryr oss om kvalitet och kan försäkra om att en tröja från oss är ett plagg för livet. Läs om hur du tar hand om din cashmeretröja.

Tröjan anpassar sig efter din temperatur

A-Kashmir är ett naturligt högkvalitativt material. Materialet anpassar sig efter din kroppstemperatur vilket gör att du kan använda tröjan året om. Läs mer om vår cashmere och tillverkning.

En tröja i din färg

Vi försöker alltid överträffa våra kunders förväntningar. Varje säsong leverar vi därför tröjor i klassiska snitt, hållbara färger och med en känsla av skandinavisk design. Välj en herrtröja i en av våra klassika och populära färger ljusgrå och mörkblå. Eller varför inte prova en säsongsfärg i mörk grön eller toner av rost? Vi hoppas att du hittar en färg som passar din smak!

Herrtröjor med olika krage

Är du ute efter en krage med knappar eller dragkedja? Våra tröjor har finns i flera olika modeller. Våra tröjor har flera olika kragar - knappar, dragkedja, polo eller varför inte en enkel rundhalsad?

Vi har även koftor

Missa inte vårt utbud av herrkoftor om du även är intresserad av att addera en nya cardigan i till din garderob.