Dam

Hem  Dam

Damkläder i 100% kashmir

Cashmerekläder från Davida står för kvalite och stilrent skandinaviskt mode. Vi kan stolt säga att ett cashmereplagg från oss är ett plagg för livet. Vi lägger mycket tid och omtanke på våra cashmerkläder. Vi väljer noga ut vår cashmere, planerar och designar våra plagg samt producerar för att de ska hålla livet ut.

Cashmerekläder för alla tillfällen
Våra plagg är utformade efter att funka oavsett säsong och tillfälle. Alla plagg består av hundra procent A-Kashmir. Det betyder att cashmereplagget anpassar sig efter din kroppsvärme. Det värmer dig under vinterhalvåret men blir istället luftigt och låter din kropp andas under sommaren.

Cashmeretröjor
En stilren tröja i cashmere går aldrig ur stil. Vårt utbud av tröjor inkluderar modeller av olika stickningar, halsringningar och färger.

Cashmereponchos
Ponchos är unikt och vackert plagg, inte sällan en favorit hos våra kunder. Hos oss hittar du både öppna och stängda modeller av ponchos i cashmere.

Nederdelar i cashmere
Vi erbjuder både byxor och kjolar i cashmere. Våra mjuka cashmerebyxor passar bra för myskvällar hemma. Kjolarna kan rädda vilken outfit som helst.

Cashmereklänningar
Med olika stickningar, längd och passform går det att hitta en cashmereklänning som passar din smak.

Cashmerekoftor
En cashmerekofta har alltid en plats i garderoben och går att matcha till vilken outfit som helst. Med vårt utbud av koftor i cashmere kan du hitta en eller flera som passar din stil och garderob.

Cashmerekläder för kvinnor
Vi vill att kvinnor och damer alltid ska kunna hitta nya, fräscha cashmerekläder. Därför arbetar vi ständigt med att skapa nya kollektioner. Kolla in nyheter för att se våra senaste kollektioner och släppta plagg.

Filtrera Laddar...
Storlek:  
Färg:  
Pris: