Hem

Hem  Hem

Heminredning i 100% kashmir

Det är svårt att få nog av cashmere när man väl testat. Med våra produkter för hemmet så kan ni inreda ert hem med cashmere.

Filtar i cashmere

Kryp upp i soffan och svep in dig i en filt i 100% cashmere, en mjukare filt är svår att hitta. Vi är noga med att våra filtar inte bara är sköna utan även fina och fungerande inredningsdetaljer. Därför är våra filtar vackert stickade och framtagna i färger som höjer stämningen i vilket rum som helst.

Kuddfodral och plädar

Utöver filtar har vi även kuddfodral och plädar i mjuk cashmere. Uppdatera soffan eller sängen med ett kuddfodral i vårt populära fiskbensmönster, det går aldrig ur stil.

Morgonrock och tofflor

Se till att helgen alltid blir lika mysig och avslappnande som den borde vara. Med vår morgonrock i cashmere behöver det inte vara jobbigt att lämna sängen. Det är ett plagg för livet som vi brukar säga. Ett par mjuka slippers tillsammans med din morgonrock så är helg-outfiten klar. Våra tofflor har en mjuk men stabil mockasula. Dem sitter bra över din fotrygg, så att du kan bära dem hela helgen utan problem.