Herr

Hem  Herr

Herrkläder i 100% kashmir

Vårt mål är att erbjuda cashmerekläder för herrar i stilrent skandinaviskt mode. I vår kollektionen för herrar hittar du tröjor, koftor och byxor. Med flera olika modeller, stickningar och färger av våra herrkläder hoppas vi att det finns plagg som passar just din smak och stil.

Tröjor och koftor

Våra tröjor och koftor i cashmere för herrar hittar ni i flera utformande. Varför inte en ljusgrå tröja med kort dragkedja vid kragen eller en mörkblå kofta med fina knappar. Oavsett vilken stil du har så hoppas vi att några av våra modeller ska passa dig och din garderob.

Byxor

För herrar erbjuder vi både långbyxor och shorts i cashmere. Kombinera ett par byxor med en kofta, så får du ett set i 100% A-kashmir som passar året runt. 

Våra herrkläder är plagg för livet

Vi är stolta över våra herrkläder och skryter gärna med att säga att ett plagg från oss är ett plagg för livet. Våra cashmerekläder är producerat med den högsta kvaliteten av kashmir, vilket betyder att materialet inte bara är tåligt utan även ett material som andas och ger dig nytta året runt. Läs vår guide hur du vårdar dina cashmerekläder.

Filtrera Laddar...
Storlek:  
Färg:  
Pris: