Baby Sleep Bag

1299 kr
STORLEK:
FÄRG:
Storleken är tillfälligt slut i lager.

VI LEVERERAR INOM HELA EU

LEVERANSTID 2-4 DAGAR

En sovpåse i 100% kashmir. Det blir inte bättre än så! Med armar, luvtröja och en halv dragkedja trivs vilken bebis som helst i denna underbara lilla dräkt. Att det är en påse gör saken ännu bättre, inga kalla små fötter och nerhasade strumpor. Perfekt att ha som åkpåse i vagnen eller som en liten mysdress.

Åldersspannet på våra storlekar är mest en fingervisning.

0-6 M (One size)

- 12 gauge
- 100% Kashmir

Inom stickning använder man ofta den engelska termen gauge (gg). Gauge beskriver antalet maskor per tum. Enkelt sagt kan man säga att ju högre gg, desto tunnare tröja. Tröjor i cashmere stickas vanligtvis i 8 gg, 12 gg och 16 gg.

Det bildas ibland “noppror” vid områden som utsätts för friktion. Detta är överskott av fiber och är helt normalt. Dessa avlägsnas lätt med hjälp av vår cashmerekam som medföljer i varje leverans.

Du kan tvätta vår cashmere både för hand och i maskin, men tänk på att du aldrig får tvätta plagget i temperaturer över 30°c eller centrifugera när du tvättar i maskin. Vid torkning rekommenderar vi att du försiktigt kramar ut vattnet och avslutar genom att lägga plagget på en frottéhanduk och låt plagget plantorka

Ditt cashmereplagg bör alltid förvaras liggande då stickade plagg lätt tappar sin form när de hänger länge. För att undvika malangrepp rekommenderar vi att du förvarar plagget i plastpåsen som plagget leveraras i.

Det går utmärkt att stryka ditt cashmereplagg. Stryk ditt plagg med rätt temperatur (max 150 grader) alternativt steama för att enkelt och smidigt få bort veck.