Buttoned Vest

1899 kr
1899 kr
1899 kr
1899 kr

STORLEK:
FÄRG:
Storleken är slut i lager.

BESKRIVNING

En V-ringad grovstickad väst . Två fickor framtill med lock i tunnare ribb som bryter fint och ger en snygg konstrast. Fem stycken knappar som går ton i ton. Något längre i modellen då den går ner en bit över stuss. Perfekt att stylea med t-shirt men även över en vit skjorta. 

Är du osäker på vilken storlek du ska ha kan du alltid titta på vår storleksguide.

- 7 gauge
- 100% Kashmir
- Normal i storlek

Läs mer

PRODUKTVÅRD

Inom stickning använder man ofta den engelska termen gauge (gg). Gauge beskriver antalet maskor per tum. Enkelt sagt kan man säga att ju högre gg, desto tunnare tröja. Tröjor i cashmere stickas vanligtvis i 8 gg, 12 gg och 16 gg.

Det bildas ibland “noppror” vid områden som utsätts för friktion. Detta är överskott av fiber och är helt normalt. Dessa avlägsnas lätt med hjälp av vår cashmerekam som medföljer i varje leverans.

Du kan tvätta vår cashmere både för hand och i maskin, men tänk på att du aldrig får tvätta plagget i temperaturer över 30°c eller centrifugera när du tvättar i maskin. Vid torkning rekommenderar vi att du försiktigt kramar ut vattnet och avslutar genom att lägga plagget på en frottéhanduk och låt plagget plantorka

Ditt cashmereplagg bör alltid förvaras liggande då stickade plagg lätt tappar sin form när de hänger länge. För att undvika malangrepp rekommenderar vi att du förvarar plagget i plastpåsen som plagget leveraras i.

Det går utmärkt att stryka ditt cashmereplagg. Stryk ditt plagg med rätt temperatur (max 150 grader) alternativt steama för att enkelt och smidigt få bort veck. 

 

STORLEKSGUIDE

Buttoned Vest