Junior Hoodie

1399 kr
1399 kr
1399 kr
1399 kr
1399 kr
1399 kr
STORLEK:
FÄRG:

Worldwide shipments

Fast deliveries

Svårt att hitta mysiga men ändå fina mjukiskläder? Denna underbara hoodie finns nu tillgängliga för barnen. En luvtröja i mjukaste cashmere med blixtlås hela vägen samt två fickor fram. Ribbade i både ärmslut och nederkant för en bättre passform. Precis lika mysig och skön för kalla vinterdagar som till svala sommarkvällar. Matcha gärna med våra byxor för ett fint set.

Åldersspannet på våra storlekar är mest en fingervisning.
Är du osäker på vilken storlek du ska ha kan du alltid titta på vår storleksguide.

2-3Y(98), 4-5Y(110), 6-7Y(122)

- 12 gauge
- 100% Kashmir

Inom stickning använder man ofta den engelska termen gauge (gg). Gauge beskriver antalet maskor per tum. Enkelt sagt kan man säga att ju högre gg, desto tunnare tröja. Tröjor i cashmere stickas vanligtvis i 8 gg, 12 gg och 16 gg.

Det bildas ibland “noppror” vid områden som utsätts för friktion. Detta är överskott av fiber och är helt normalt. Dessa avlägsnas lätt med hjälp av vår cashmerekam som medföljer i varje leverans.

Du kan tvätta vår cashmere både för hand och i maskin, men tänk på att du aldrig får tvätta plagget i temperaturer över 30°c eller centrifugera när du tvättar i maskin. Vid torkning rekommenderar vi att du försiktigt kramar ut vattnet och avslutar genom att lägga plagget på en frottéhanduk för att torka klart.

Ditt cashmereplagg bör alltid förvaras liggande då stickade plagg lätt tappar sin form när de hänger länge.

 

Junior Hoodie