Slipper

799 kr
799 kr
799 kr
799 kr
799 kr
799 kr
STORLEK:
FÄRG:

Worldwide shipments

Fast deliveries

Unisex tofflor i mjukaste kashmir. Ett par underbara slip-in, men en mjuk och kraftig mockasula. Sitter bra och stabilt över fotryggen.

Unna dig ett par mysiga tofflor och matcha med en underbar morgonrock. Eller varför inte ge bort dem i present? Perfekt både till honom och henne!

(S) 36-38  (M) 39-41  (L) 42-44

- 12 gauge
- 100% Kashmir

 

Inom stickning använder man ofta den engelska termen gauge (gg). Gauge beskriver antalet maskor per tum. Enkelt sagt kan man säga att ju högre gg, desto tunnare tröja. Tröjor i cashmere stickas vanligtvis i 8 gg, 12 gg och 16 gg.

Det bildas ibland “noppror” vid områden som utsätts för friktion. Detta är överskott av fiber och är helt normalt. Dessa avlägsnas lätt med hjälp av vår cashmerekam som medföljer i varje leverans.

Du kan tvätta vår cashmere både för hand och i maskin, men tänk på att du aldrig får tvätta plagget i temperaturer över 30°c eller centrifugera när du tvättar i maskin. Vid torkning rekommenderar vi att du försiktigt kramar ut vattnet och avslutar genom att lägga plagget på en frottéhanduk för att torka klart.

Ditt cashmereplagg bör alltid förvaras liggande då stickade plagg lätt tappar sin form när de hänger länge.