Biderman Flounce Rib Sweater

2099 kr
2099 kr
2099 kr
2099 kr
2099 kr
STORLEK:
FÄRG:

Worldwide shipments

Fast deliveries

Vi är glada över att presentera vårt designsamarbete med modeprofilen och stylisten Sara Biderman. Plaggen i kollektionen är inspirerade från det tidlösa och enkla skandinaviska uttrycket tillsammans med en trendig touch - vilket återspeglas både i detaljer och olika ribbstickningar på plaggen.

En rundhalsad tröja med wow-faktor i ribbstickad heavy knit. Utställda detaljfulla ärmar med perfekt snitt gör detta till en key piece som är ett måste i garderoben i höst! Tröjan är oversized och har en lös passform.

* 7 gauge
* 100% Cashmere
* Modellen är 173 cm lång och bär storlek Small

Inom stickning använder man ofta den engelska termen gauge (gg). Gauge beskriver antalet maskor per tum. Enkelt sagt kan man säga att ju högre gg, desto tunnare tröja. Tröjor i cashmere stickas vanligtvis i 8 gg, 12 gg och 16 gg.

Det bildas ibland “noppror” vid områden som utsätts för friktion. Detta är överskott av fiber och är helt normalt. Dessa avlägsnas lätt med hjälp av vår cashmerekam som medföljer i varje leverans.

Du kan tvätta vår cashmere både för hand och i maskin, men tänk på att du aldrig får tvätta plagget i temperaturer över 30°c eller centrifugera när du tvättar i maskin. Vid torkning rekommenderar vi att du försiktigt kramar ut vattnet och avslutar genom att lägga plagget på en frottéhanduk för att torka klart.

Ditt cashmereplagg bör alltid förvaras liggande då stickade plagg lätt tappar sin form när de hänger länge.