VANLIGA FRÅGOR

 

Nedan finner du svar på vanliga frågor. Om du inte finner svar på din fråga, vänliga maila oss på service@davida.se så svarar vi dig inom 24 timmar.

  NÄR FÅR JAG MIN BESTÄLLNING?

Vi levererar våra paket främst med DHL och UPS inom norden, vanligtvis tar det 2-4 dagar för leverans. Vid högtider, större kampanjer och avvikande orter kan det ta 1-2 dagar extra. När vi har skickat ditt paket från vårt lager mottar du en leveransbekräftelse via sms eller email.

  VAR KOMMER ER KASHMIR IFRÅN?

Vår kashmir kommer ifrån inre mongoliet och är av högsta kvalitet då vi enbart arbetar med klass-A kashmir. Vi är även stolta att kunna meddela att vår kashmir är Oeko-Tex®-certifierad. Certifieringen garanterar att den färdiga produkten inte orsakar allergiska besvär eller andra hälsoproblem då inga ohälsosamma kemikalier finns kvar i kashmiren. För oss är det viktigt att du ska känna dig trygg när du köper och bär våra kläder.

  HUR RETURNER JAG EN VARA?

Om du ångrar ditt köp har du rätt att returnera din vara inom 14 dagar från och med den dag du tagit emot den, förutsatt att varan är oanvänd och otvättad. Du är naturligtvis tillåten att prova dina varor men vid retur eller byte ska varorna vara i samma skick som när du fick dem.

Alla hangtags och etiketter ska finnas kvar på plaggen och de ska vara packade i originalförpackningen. Returfrakten är förbetald av Davida. Klistra fast den bifogade returfraktsedeln på ditt paket och lämna det hos närmsta DHL-Ombud. Denna ifyllda retursedel ska ligga i paketet som du skickar tillbaka. 

När vi mottar returen kontrollerar vi och godkänner den. Då kommer vi göra en kreditering på din beställning och du får en bekräftelse per mail. Återbetalning av mottagen och godkänd retur sker inom 30 dagar. 

Önskar du byta till en annan produkt ber vi dig göra en retur och sedan lägga en ny order på www.davida.se med önskad produkt.

  VILKA BETALALTERNATIV TILLHANDAHÅLLER NI?

För betalningar inom Norden tar vi emot betalningar via Klarna Checkout där du kan välja att betala via faktura, kort och dela upp din betalningar via ditt Klarna-konto. För fullständiga villkor hänvisar vi till klarna.com